mar 21

Sunt og naturlig alternativ til sukker

Bruk Sukrin som strøsukker, i syltetøy, desserter og baking.
Skal ikke benyttes til produksjon av drikkevarer.
Se www.sukrin.no for flere tips og oppskrifter.

*Null kalorier
*Smaker og ser ut som sukker
*100% naturlig, finnes bl.a. frukt
*Trygt for diabetikere
*Tannvennlig
*Null GI

Innhold: søtstoff (Erythritol).

Sukrin er et naturlig produkt uten tilsetningsstoffer, basert på sukkeralkoholet Erythritol. Erythritol finnes naturlig i bl.a. pærer, meloner og sopp, og har således blitt spist av oss mennesker i lang tid.

Næringsinnhold pr. 100g Sukrin
Energi 0 kcal
Protein 0g
Karbohydrat 100g
-herav sukkerarter 0g
-herav sukkeralkohol 100g
Fett 0g

Sukrin får man kjøpt på helsekostbutikker. Hos Life og Sunkost.

Funksjonell Mat AS
www.funksjonellmat.no

Skriv et svar